Øverst til højre Peters Ruth, kan dem i midten være Gunnars børn og nederst i midten Karen.

Skolebillederne er fra Byrsted skole. Astrid har kun gået i skole i Byrsted. I midten nederst Astrid i andendagskjolen efter hendes konfirmation. Martin og Else Haldrup med juletræer. Else Haldrup fortæller, at de også tog kørekort sammen

Ny Eskegaard i Blære

Øverst til venstre Astrid. Til højre Alma, Niels Peter og Astrid. Nederst til venstre fire generationer: Petrea, Larsine, Alma og Astrid. Nederst til højre . Magda med Else Margrethe på armen, Marie og Alma. Foran står Rigmor, Karin og Astrid. Marie har lang kjole på.???

Øverst billeder fra Ediths barnedåb. De har det samme tøj på som på billede nr. 004.så det er måske samme dag. 1936. Rigmor husker at elastikken sprang i Karins det ene bukseben, og det kan man faktisk godt se på det ene billede. Nederst står Magda med en hund. De havde en hund i Blære som hed Hitler. Mon det er den?

Astrid øverst til højre. Ingerlise nederst

. Gymnaster fra Gundersted til stævne i Halkjær skov, hvor Astrid var meget aktiv

Astrid og Else Margrethe Kan nogen sige noget om soldaterbillederne ?

Gundersted gymnaster. Astrid til venstre i midten. Yderst til højre Stanne fra Bjørnstrup. Gudrun Myrup i midten. Fra sommerstævne i Halkjær skov

Blære gymnaster. Billedet er fra den 19.juni 1949. Bagerste række. Fanebærer er Jytte Nørgaard. Nr. 3 fra venstre er Else Haldrup. Hun har selv billedet og har sat dato på. Nr. 4 er en Fristrup, måske Inger. Nr. 5 mener Else Haldrup er Karin Jepsen, kan det passe. Nr. 7 Lene Mouritsen. Til højre for Inger Skriver i jakken Mary Steen. Astrid i midten med briller. Til højre for Astrid sidder Ruth Erna Møller. Hende der var med Hans Hedtoft, da den forliste 30-1-1959 . Foran Inger Skriver i jakken, står der en Skovhus. Forreste række nr. 2 evt. en Fristrup. Her må være nogle kloge hoveder, der kan hjælpe os, hvis blærefolket læser hjemmesiden. Billedet er også fra et stævne i Halkjær skov.

Fra Bjerghede, hvor Astrid og Sigurd fik deres første hjem efter vielsen

Ruth og Brittas konfirmation. Her ser vi Marianne, som har efterlyst billeder fra hun var barn. Vi ser også Mads, Alma og Niels Peter. Det må være 1955. Nederst Astrid, Sigurd, Ingerlise og Niels Christian. Nederst til højre ser vi at Mads, Rigmor og Hanne er med ude i grøftekanten.

Fra Larsines begravelse

Øverst Dagny og Sigurd foran hjemmet i Blære. Nederst til venstre Karin, Astrid og Ingerlise. (og Hitler).

Alma og Niels Peters sølvbryllup i Byrsted

Lissy konfirmeret. Alma og Niels Peter med alle deres børn. Nederst + Sigurd, Mads og Ingerlise. Billedet må være fra 1957.

Jeg (Tove) tror det er fra den tur, hvor du (Karl Ove lærte at drikke øl

Billederne med dig og flasken. Din mor ser slet ikke efter dig, ikke engang når du løber med flasken Nederst til venstre på denne side: Forrest siddende Karen og Gerda – stående Arne, Alma, måske den lille pige imellem er Marianne eller Hanne, derefter Martin og Anna. Ved bordet Alfred Jensen og Alfred. Nederst til højre. Stående Alma, Astrid, Anna og Elimar. Siddende Alfred Jensen, Harald, Alfred og Rigmor

Else Margrethe og Derek. Marie, Harald og Rikards Gitte

. Rikard, Tove og Gitte, - Else Margrethe og Jette

Otto (øv. th.)

Anne Marie Skovhus

Byrsted Skolebillede

Byrsted skole. Astrid anden række nummer 3 fra højre

Astrid og Sigurd. Anette og Torben

Astrid og Sigurd med børnene. Det er Torben med briller nederst

Her er vi så kommet til en dejlig campingplads. Harald har fået badebukserne på. Jeg tror også Magda er der og måske Marianne. Astrid, Sigurd og deres børn.

Arne og Dagnys sølvbryllup

Astrid og Sigurd holder fest. Rund fødselsdag – vist nok. Det er et fint billede med Alma, Niels Peter, Astrid og Sigurd.

Astrid og Sigurd. 3. barn døbt. Torbens barnedåb

Lissy og Rene viet

Sang fra Astrid og Sigurds bryllup

Tove (Alfred) hjælper Karl Ove med at drikke en øl!

Astrid's  (Alma) album har vi fået lov at indscanne, og Tove (Alfred) har efter bedste evne sat navn og sted på mange af billederne. 

Er der nogle af Jer læsere, der kan supplere med yderligere oplysninger, er de naturligvis meget velkomne

God fornøjelse!