Glædelig Jul og Godt Nytår
Her kan du sende din julehilsen til hele slægten.
Skrevet af AntonErik, d. 03-01-2009
Kære  Familier i JepsenVi her fra København vil også gerne sende jer en Nytårshilsen med håb om at vi får et godt Nytår,og glæder os til at mødes igen ved  næste Slægtsfest. 


E-mail:
Skrevet af Karin Jakobsen, d. 31-12-2008
Godt Nytår


E-mail:
Skrevet af Jan og Rigmor, d. 31-12-2008
I ønskes alle et godt Nytår. Vi er glade for hjemmesiden hvor vi dagligt er inde og studere familien. Vi skal fejre nytårsaften alene 2 så tiden bliver nok tilbragt foran fjernsynet. Vi har vedhæftet et billede så i kan se at vi stadig ser yngre ud ..... det er ikke så ringe endda ! Vi holdt juleaften ved Sysse, Peter og tvillingerne hvor Hanne, Lenardt og Moster Karen også troppede op.
Vi er raske og har det godt og er klar til at tage hul på det nye år.
Hilsen Jan og Rigmor


E-mail:
Skrevet af Mads og Lasse, d. 31-12-2008
Hej med jer. Her er vi så os tvillinger ............
synes i ikke vi er søde !!!!!!!!!!!
I skulle bare se vores far ..... men han er desværre så tyk at han ikke kan være på et billede.
Vi holder Nytår her i Skårup og skal ud og skyde raketter af med vores far. Morfar har lige været på besøg ... han er næsten lige så tyk som far.


E-mail:
Skrevet af Hanne Bærholm, d. 29-12-2008
Hej alle sammen .... glædelig jul og godt Nytår.
Vi holdt jul ved Sysse og Peter. Nytåret holder
vi ved os selv da det plejer at gå vildt for sig. Som i kan se på billedet har jeg allerede monteret
"faldkysen" Det har jeg lært af erfaring.


E-mail:
Skrevet af connie / Herman, d. 29-12-2008
En forsinket julehilsen, jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul og en godt velsignet nytår Jeg har holdt jul hos min datter Lene i sommerhust ved Saltum mellem Blokhus og Løkken langt ude hvor kragerne vender kunne hører havets brus men dejlig at gå derude, men hundekoldt. Vi var i Saltum landsbykirke den var fyldt til bristepunktet og hjem og have grillet and og kamsteg med brunede kartofler og hjemmelavet rødkål og ris a la mende med kirsebær sovs. men jeg havde været syg inden jul og irene og sin far Børge blev syge til juleaften og så vi var ikke i aars og besøge mor , ikke at smitte. men ellers en god jul , jeg plejer ellers at holde jul selv hernede på Falster. men ønsker et godt nytår tænker tit på vores store familie og hvad vi gjorde da vi var børn med rumle kaffekande at gemme , uha vi havde det sjovt, julehilsner fra Connie


Skrevet af Leif (Herman), d. 25-12-2008
Mor Eva vil gerne sige tak for de mange julehilsener hun har fået gennem denne hjemmeside. Hun glæder sig hver gang at Bent har printet det hele ud til hende, så hun kan få det i sin skrapbog.
Hun syntes i skulle se et udpluk af hendes gamle sprallemænd fra 60erne. Mor Eva har sendt et avisklip fra brugsen i Blære som kan ses under Avis Klip.
Jeg vil også benytte lejligheden til at takke for den store opbakning der er givet til julehilsenerne.
mange hilsener og Godt Nytår fra Leif


E-mail:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/Modeltogbanen
Skrevet af jette laustsen, d. 25-12-2008
Så er vi tilbage fra en dejlig julefroks hos Christina og Frank i Kjellerup (Richard og Toves barnebarn) i har haft en dejlig dag, men desværre uden Richard da han havde maveonde og blev hjemme i sengen. Mor Marie mener også at det var "julens Glæde" han var ude med ved jultid. Altså penge folk havde sparet op i løbet af året, og fik den udbetalt til jul.Men hun mener også godt nok at han havde noget med sygekassens pengene at gøre.

Endnu engang glædelig jul til jer alle fra Mor Marie og Jette


E-mail:
Skrevet af Peters Jens, d. 24-12-2008
Alle jepsen familien ønskes en glædelig
jul samt godt nytår Ruth og Jens


E-mail:
Skrevet af Richard (Marie), d. 24-12-2008

Glædelig jul til hele familien samt et godt nytår.
Kærlig hilsen
Richard og ToveE-mail:
Skrevet af Hanne Ranum , d. 24-12-2008
Her fra Aalborg ønskes alle i Jepsen-slægten en rigtig glædelig jul.
Kærlige hilsner
Casper og Hanne (Ruth/Peter)


E-mail:
Skrevet af Ritta/ Herman, d. 24-12-2008
Hej Alle i släkten!
Vi önsker jer alle en rigtig god jul och gott nýtår.
Vi holder rigtig Svensk juleaften med Kjells syster. Den 28 bliver det alle mine börn, börnebörn, oldebarn som kommer, ja det bliver vel en tyve stk. Så skal där spises danses rundt juleträet, deles gaver ud. Så har vi en leg, hvor där ligger en mängde "små" pakker på bordet. Den som får en 6 på terningen,får ta en pakke och ligge foran sig, men ikke åbne den,sådan fortsätter det till alle pakkerne er taget, så därefter får vi ta af dem andre.ikke alle er glade när de forsvinder frem for näsen på en. Når äggeklokken ringer," bestemmer selv hvor länge",så får man åbne dem man har frem for sig. Ett meget sjov leg.


E-mail:
Skrevet af Tove/Alfred, d. 24-12-2008
Kære alle Jepsener.
Min familie og jeg vil også gerne ønske Jer en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Jeg skal i eftermiddag og i aften være hos min datter Mette. Mette og Lars tager igen i år hele familien til julefest og det er de rigtig gode til.
Og kære Britta, du spørger om bedstefar Mads opkrævede penge til sygekassen i julen, det ved jeg desværre ikke noget om. Men måske jeg kan finde ud af det.- eller vi kan se, om der er andre der svarer. Kunne han evt. være ude med penge fra "Julens glæde", det ville være bedre at komme med penge end hente penge i julen. "Julens glæde" betalte man lidt ind til løbende gennem året, for så at få dem lidt før jul.
Julehilen fra Tove


Skrevet af Bent (Herman), d. 24-12-2008
I ønskes alle en glædelig jul.
Endelig blev det juleaftensdag. Trine og Jane pynter juletræet i formiddag, bagefter bliver alle julegaverne lagt under træet. Så har vi resten af dagen til at se og gætte på hvem der skal have hvilken.
Julemiddagen består af andesteg og risàlamande. (Jeg vil godt nok gerne have saftbudding. Husker tydeligt hvordan jeg sammen med far stod og piskede i æggehviderne i en hel time, næsten. Jamen det er jo lige som tænderne løber i vand.)
Mange julehilsner fra
Trine, Jane, Hanne og Bent


E-mail:
Skrevet af Britta, d. 24-12-2008
Her fra USA onsker vi jer alle en god jul,og rigtig godt nyt aar!!! Jeg husker saftevands pudding! Vi skal holde jul med venner fra Hugarien ;saa ingen Kalkun. Da jeg var paa ferie i Blaere, husker jeg ar bedstfar gik ud og hentede sygekasse penge. Tove er det rigtigt??? Kaerlige hilsner til alle fra Britta/Magda


E-mail: