Send en julehilsen her:
Her kan du skrive din julehilsen.
Skrevet af Hanne (Ruth/Peter), d. 23-12-2007
I ønskes alle en glædelig jul og et godt nytår.
I morgen skal vi først til julegudstjeneste i Budolfi Kirke, hvor Christina synger julen ind. Derefter tager vi alle 5 til juleaften hos Mor og far (Ruth og Kjeld).
Kærlige hilsner fra Nanna, Anna Louise, Casper og Hanne


E-mail:
Skrevet af Tove/Alfred, d. 23-12-2007
Kære familie
Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig Jul og et godt og lykkebringende Nytår. Mette og Lars har inviteret hele vores lille familie til juleaften, og Lars´s bror med familie kommer også til Ry. Det bliver rigtig hyggeligt.
Jeg har fornylig været på rundrejse i Israel sammen med min mors kusine fra USA. Vi mødtes i Tel Aviv og rejste med Crystal Cathedral. Turen hed Walk where Jesus Walked ( På rejse i Jesu fodspor). Vi starede ved Genezareth Sø. Derefter Kapernaum,Kana, Jerusalem, Gethsemane Have, Golgatha og Betlehem med fødselskirken og meget mere.
Jeg rejste med 450 amerikanere og ingen dansktalende, men det gik bedre end jeg havde turdet håbe med forståelsen.
Jeg kan anbefale denne rejse til hele Jepsen- klanen og tager gerne med, hvis vi kan lave en fællesrejse.
Hilsen Tove


Skrevet af Jette Laustsen Og mor Marie, d. 23-12-2007
Hele familien ønskes hermed en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Tusind tak for den dejlige fest der blev holdt for os alle i sommer. Her i Møldrup er alt vel, i dag søndag har jeg sunget i kirkekoret i vores lokale kirke og mor Marie og vores lille Barnebarn Tobias var med i kirken så det har været en skøn dag. Så må vi se om vi kan komme i kirke i morgen også. Ellers er alt vel hos os alle Mor Marie holder juleferie til en gang i det nye år. Juledag skal familien mødes hos Helle og John i Silkeborg vi bliver ca. 35 så det er en stor familie mor har fået sig, og så mangler vi enda dem fra New Zealand. Endnu engang rigtig glædelig jul og godt nytår til alle
De kærligste hilsner Lauritz, Jette og mor Marie


Skrevet af Hanne Bærholm, d. 23-12-2007
Jeg sidder her og ser på hele familien og i ønskes hermed en rigtig glædelig Jul og et godt Nytår. Lenardt hjælper mig med det hersens Pc`skidt for det
er sort snak for mig.
Hilsen fra os i Skårup Lenardt og Hanne


E-mail:
Skrevet af Jan og Rigmor, d. 23-12-2007
I ønskes alle i familien en rigtig
glædelig Jul og et godt Nytår fra os i Skårup. Vi er raske og friske som aldrig før så vi tager
imod det nye år med fuld musik.
De kærligste hilsner fra Jan og Rigmor


E-mail:
Skrevet af Birthe (Herman), d. 22-12-2007
Kære allesammen.
I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Især til min familie.
I morgen skal der piskes, da vi skal have risengrød og saftbudding med varm cremesovs. (sig det ikke til mor ;-) ) Uhm.
Julehilsen fra Birthe


E-mail:
Skrevet af Astrid Jensen, d. 21-12-2007
Hej allesammen! Glædelig Jul og godt Nytår ønsker jeg jer alle. Kærlig hilsen fra Astrid og Sigurd.


E-mail:
Skrevet af Sune, d. 21-12-2007
Kære morfar og moster Barbara
Jeg vil bare sige rigtig glædelig jul og godt nytår. Vi ses på Drosselvej eller Rodstedvej i 2008


E-mail:
Skrevet af Inge og Karl Ove, d. 21-12-2007
Så lykkedes det at få fat i årets juletræ og der er tid til at sende julehilsen til alle i Jepsen-familien med tak for dels mange gode og historisk oplysende indlæg på vor hjemmeside og tak for den store opbakning til festen i august, som det var en fornøjelse at være medarrangør af.
Vor meget store slægt har taget del i såvel glæder som sorg i løbet af året og til de af slægtens medlemmer, som for tiden er ramt af sygdom og sorg, vil Inge og jeg gerne udtrykke vort bedste håb for fremtiden.
Vi holder juleaften hos Hanne og Lasse, hvor lille Marie skal opleve sin første juleaften.
Lillejuleaftensdag mødes vi traditioen tro hele familen hos os og får en julefrokost her i Klostergade med alle vore julelivretter.
I år bliver vi med lille Marie 13, så jeg bliver nok nødt til at snedkerere en ny tillægsplade til vort spisebord.
Lottes mand Kenneth er lige blevet hospitalsindlagt i dag med maveproblemer, som han han pådrog sig under sin udstationering i Afghanistan, men vi håber , at han kan deltage i vore julesammenkomster.
Hvis I klikker på linket, kan I høre musik fra en koncert i Løgumkloster Kirke med Poul Dissing, bluesguitaristen Knut Reirsrud og organisten Iver Kleive, begge fra Norge. Det var for Inge og mig en stor oplevevelse at høre i den smukke kirke.

Glædelig jul og godt nytår til alle!


E-mail:
Hjemmeside: http://gensidiggavn.dk/VHG/Kirken,%20den%20er%20et%20gammelt%20hus.mp3
Skrevet af Bo Jepsen, d. 21-12-2007
Her er en julehilsen til Jepsen-dynastiet fra det julepyntede Disneyland
Paris, hvor jeg og min familie fejrede min 50-års fødselsdag.


Skrevet af Elly Søndergaard datter af Herman, d. 20-12-2007
Glædelig jul og godt nytår til min nærmeste familie og til slægten både i danmark og udlandet.
Vi skal holde jul hos vores søn og svigerdatter og børnebørnene, med and og flæskesteg og hvad dertil hører, og ris a la mande. Altså en god gammeldags jul, men jeg tror jeg bliver snydt for de hjemmebagte småkager og konfekten.
Mange julehilsener fra Elly og John i Skibby


E-mail:
Skrevet af Marianne (Magda), d. 20-12-2007
Hjertelige julehilsener fra os her i Frankfurt/Main og et godt Nytaar til alle Jepsener i fjern og naer. Vi holder jul hjemme og spiser koldt bord den 24.12 med laks roeget aal salater osv. og selvfoelgelig et godt glas hvidvin til. Den foerste juledag skal vi spise gaasesteg med Klöse og roedkaal og ikke at glemme den gode roedvin. Derpaa Ris a la Mande med mandelen i. Den 29.12 skal jeg i operaen og se Tschaikowsky Svanesoen (Schwanensee) paa is det glaeder jeg mig meget til. Nytaarsaften Fondue og Champaignen selvfoelgelig. Har lige i dag faaet en dejlig CD med alle vores dejlige danske julesange paa fra min kusine (fars side) i Hamburg og den skal jeg höre og maaske knibe en lille taare og taenke paa jer derhjemme. Vejret er fint her straalende solskin; men koldt minus 2 grader. Kärlige hilsener fra Marianne (Magda) og Jürgen


E-mail:
Skrevet af Ritta / Herman, d. 19-12-2007
Hej Alle i slägten!
En julehilsen fra os alle herover i Sverige.
Vi har svensk jul dette år, som består af julebord med det hele. Grillieret skinke må man ha, forskellige sild, sildesalat,rödbedesalat,små frikadeller, prinskorv,rödkål, janssons fristelser,grönlangkål,stegte revben,forskellige oste,ja som ett dansk julefrokost hvor skinken er i centrum. och sålige risengröd eller risalamante.
I år ska Annika och David holden juleaften for alle.
God jul og godt nyttår till jer alle


Skrevet af Bent (Herman), d. 18-12-2007
Hej alle Jepsen´er
Nu er jeg lige blevet færdig med at skrive julekort. Og til alle jer der ikke modtager et brev med posten, vil jeg her ønske jer en god jul og et godt nytår.
Julehilsen fra Trine, Jane, Hanne og Bent


Skrevet af else margrethe read, d. 12-12-2007
Vi onsker jer alle i familien en rigtig gladelig jul, og et godt og helsebringende Nytaar. Vi skal jo have shorts eller badedragten paa til juledag, og saa faar vi alle BBQ mad i haven, og ellers sidder vi i skyggen med en lang kold drink, saa vores store maaltid er ikke som hos jer i Danmark, men jeg laver stadig en slags dansk juleaften, med smorrebrod og Risalamande med mandelgave, og saa skal vi ogsaa danse om juletraet, og det er der ikke andre der gor paa denne side af jorden. karlig hilsen fra Else Margrethe og familien


E-mail: