Gæstebog

Tak fordi du besøger vor hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Det vil være bedst, hvis du lige skriver din relation i familien, da vi jo efterhånden er ret mange og vi ikke alle kender hinanden (endnu)
Skrevet af Jette Laustsen, d. 31-01-2016
Så er der kommet endnu et nyt medlem til familien. Helle og Lars fik en lille dreng her til morgen. Alle har det godt, selv mormor og morfar. Hilsen Jette
Han blev født lørdag kl 8.30
E-mail:
Skrevet af Marianne (Magda), d. 30-01-2016
ja du har ret Lenardt hun holder sig utroligt godt vores søde moster Karen. Hils hende med et stort tillykke fra mig.
E-mail:
Skrevet af Lenardt Bærholm, d. 29-01-2016
Hej alle sammen !!!!!!!!!!!
I anledning af Mosters fødselsdag ......
vedhæfter jeg et dugfrisk billede fra nytårs aften 2015.
Man kan næsten ikke tro at den så ungdommeligt udseende dame
fylder 85 år i dag.
E-mail:
Skrevet af Marianne (Magda), d. 23-01-2016
gør mig ondt at høre at fætter Leif er afgået ved døden det var alt for tidligt. Mine tanker går til hans familie. Æret være hans minde.
E-mail:
Skrevet af Jette Laustsen, d. 16-01-2016
Har i dag været til en smuk bisættelse med Leif. Desværre var det alt for tidligt han faldt væk, men som det så smukt blev sagt " ingen kender dagen før den er omme " De varmeste tanker til familien. Æret være hans minde.
E-mail:
Skrevet af Bente Hansen (Arne), d. 06-12-2015
Stort tillykke med de 90 år Mor.
Det var en dejlig fest, du holdt i går.
Idag fik du så besøg af borgmester Knud Christensen. Kærlige hilsner fra

Børn svigerbørn børnebørn og oldebørn
E-mail:
Skrevet af Else Margrethe, d. 14-08-2015
Kære Jeannie, det gor mig ondt at hore at vi har mistet Kaj, han var en af de bedste, jeg husker vore dage smmen i Blære som born, det var altid Peters drenge vi legede med , jeg husker ogsaa hans syn paa Tyskerne da de var i Blære forsamlingshus i 1940 til 45-- vi har saa mange gode minder om Kaj, jeg er saa glad for at vi fik snakket sammen til vores familiefest i 2014.
Skrevet af Jette Laustsen, d. 12-08-2015
Nej det er ikke så meget der sker herinde på siden, men det er jo nok tidens tand. Træls for Bjarne, men håber der er lys forude. Her i Møldrup er alt vel, vi skal til vores barnebarns 1 års fødselsdag på lørdag ( Helles datter Sara ) slet ikke til at forstå at hun er 1 år nu. Tiden flyver afsted for os alle. Har lige set på facebook, at fætter Kaj er død, de varmeste tanker til den del af familien.
E-mail:
Skrevet af Leif, d. 07-08-2015
Hej Else margrethe og alle i slægten.
Det er rigtig at der ikke er så mange indlæg som i tidligere år. Det skyldes nok at slægten bruger facebook og andre måder at kommunikere på. Jeg syntes det er ærgeligt hvis denne hjemmeside skulle dø langsomt. Jeg ved der er mange som kigger forbi hjemmesiden, men glemmer at komme med nogle indput.
Jeg kan så berette at Bjarne (Herman) blev indlagt på Aalborg sygehus den 26. maj, på grund af store smerter i venstre ben. Han fik oppereret nye årer ind i benet, men lægerne kunne ikke selv efter 3 opperationer få gang i benet igen. Enden på det blev så at de amputerede det over knæet. Bjarne har været meget igennem i de godt 2 mdr. på 3 forskellige sygehuse. Men nu går det fremad. Som i kan se på billedet, som er fra i dag, er han ude og nyde det gode vejr sammen med mig og Tove uden for Frederikshavn sygehus. Jeg skulle hilse jer alle sammen fra Bjarne. Fortsat god sommer
Skrevet af Else Margrethe Read, d. 05-08-2015
Der sker ikke ret meget i vores gæstebog , jeg kigger tit paa Jepsen siden for at se hvad der sker i lille Danmark, saa send mig noget nyt om jeres liv, der maa da være een som har noget at fortælle, og naar jeg sidder paa denne side af jorden, er det altid dejligt at hore noget hjemmefra.
Vi har vinter her i New Zealand, saa det regner og er koldt - helt nede paa 13 grader i dag, men om en maaned er det den forste dag i foraaret, saa jeg kigger efter paaskelillier og andre foraars blomster. har du oplevet noget i Tyskland Marianne ? eller i Sverige Ritta ??
Jeg har altid Jette til at fortælle mig om Moldrup. hilsen Else Margrethe
Skrevet af Hanne Bakke, d. 14-04-2015
Hej

Duer hjemmesiden fiskerlejer.dk ikke mere?
Min tipoldefars ene datter Marie Caroline født Wegener blev gift med Ole Hansen. De fik datteren Ernestine Marie og hun blev igen gift med Hans Nicolai Børgesen i Tikøb kirke den 03.05.1873.
De 2 fik 16 børn i alt.
Hans Nicolai var Fisker og muligvis ud af en stor fiskerfamilie.
Jeg har hørt igennem en dame Lis Manniche Larsen, at der skulle findes en del billeder omkring disse fiskerfamilier.
Om muligt ville jeg gerne se dem...
med venlig hilsen Hanne
Ernestine og Hans Nicolai Børgesens ene søn vises på "tilføj billede"
E-mail:
Skrevet af Jette Laustsen, d. 06-04-2015
Tillykke med fødselsdagen Else Margrethe. Du er allerede godt igang med din 80 års dag, medens vi ikke er kommet til datoen endnu, Håber i får en rigtig god weekend i sommerhuset, med hele din familie. Hilsen Jette
E-mail:
Skrevet af Jette Laustsen, d. 06-04-2015
Stort tillykke med Astrid og Sigurds krondiamantbryllup i dag. >Håber i har haft en rigtig god dag, vejret har været fantastisk flot. De varmeste tanker her fra Møldrup. Lauritz og Jette
E-mail:
Skrevet af Else Margrethe Read, d. 01-04-2015
Astrid og Sigurds Krondiamant Bryllup 6-4-2015 Hjertelig til lykke paa den store dag, jeg husker ogsaa dagen den 6-4-50, jeg var med som barnepige til alle de smaa soskende. Kærlig hilsen Else Margrethe og Dicky
E-mail:
Skrevet af Inge- Lise Østerberg -Bahr , d. 18-03-2015
Hej Tove Jepsen.
Mange tak for din mail for noget tid siden, med info om vores fælles Josephsen slægt, Humlebæk. Jeg mente mit svar var gået igennem, men så det var desværre ikke sket. Har skrevet en ny e-mail til dig i dag. Håber du får den.
Undskylder mange gange.

Vi har åbenbart også indgangsvinkler via Josephsen slægt, på Ærø - Ærøslægter. se også www.Fiskerlejer.dk
E-mail: