Ruth Kristensens gren
Ruth Kristensen f. 16.08.1941
Ruth er Anna og Peters 4. barn. Hun er gift med Kjeld (f. 01.02.1941 - d. 11.12.2013), og sammen har de fået børnene Benny, Bente og Hanne. 

Ruth bor i Aalborg og har i mange år været rengøringsassistent hos den lokale købmand og senere på et elevhjem for døvblinde børn. Nu er hun pensionist. 

Kjeld har arbejdet hos DSB i Aalborg i 31 år. Siden har han haft bestyrelsesarbejde i haveforeningen, hvor han var kasserer i 10 år. Kjeld var aktiv jæger og lystfisker. Kjeld blev begravet fra Østre Kapel i Aalborg, tirsdag d. 17. december 2013.
Benny Kristensen f. 29.08.1959
Benny er ældste barn af Ruth og Kjeld.  Han er gift med Judy, og de bor på et nedlagt landbrug, Rydborg, i Melholt ved Dronninglund. 

Benny arbejder som falck-redder i Dronninglund, og Judy er pensioneret sygeplejerske. Benny og Judy har stor interesse for heste og har selv et par stykker gående på marken. Derudover har de hunde og katte.
Bente Hjelm Rasmussen f. 31.08.1961
Bente er andet barn af Ruth og Kjeld. Hun har børnene Lasse, Tine og Mette og bor i Hou (Nordjylland) med sin mand Georg. 

Bente arbejder som social- og sundhedsassistent på et plejehjem samt er med i Demensteamet under Videnscenter for Demens, Aalborg Kommune. I sin fritid hækler og strikker Bente de flotteste beklædningsgenstande, dyr og andre sjove ting. Kun fantasien sætter grænser. 

Georg er IT-systemspecialist hos Region Nordjylland og har sønnen Rasmus.
Lasse Jensen f. 11.05.1983
Lasse er Bentes ældste barn. Han arbejder hos Danske Fragtmænd i Aarhus  og bruger meget af sin fritid på sport.

Lasse bor i Aalborg sammen med Mai, der i maj 2019 startede sin uddannelse på politiskolen I Fredericia.
Tine Mortensen f. 25.07.1987
Tine er Bentes andet barn. Hun bor i Egense sammen med sin mand Kasper (også kaldet Emma), som er smed. Tine arbejder som pædagogmedhjælper i Egense NaturBørnehave. 

Tine og Kasper er forældre til Magnus og Emil.
Magnus Mortensen f. 03.05.12
Magnus er Tines og Kaspers ældste søn.
Emil Mortensen f. 28.12.2020
Emil er Tines og Kaspers yngste søn.
Mette Jensen f. 17.09.1993
Mette er Bentes yngste datter. Hun er uddannet salgsassistent og ansat hos Imerco på Nytorv i Aalborg. I øjeblikket går hun hjemme med August på plejeorlov. 

Mette er kæreste med Mikael som arbejder som vicevært hos centrica i Aalborg SV. Mette og Mikael har købt hus i Gandrup og er forældre til August.
August Jensen f. 12.03.2019
August er Mettes og Mikaels søn. August kom til verden 12 uger før tid og har derfor brugt de mange første uger af sit liv på neonatalafdelingen Sygehus Nord i Aalborg. Han fik i februar 2022 konstateret børneleukæmi, som han får behandling for. Han klarer sig rigtig godt.😊
Rasmus Hjelm Rasmussen f. 23.12.1997
Rasmus er søn af Georg og er Bentes bonussøn. Han læser til software ingeniør på Aalborg Universitet.
Hanne Segerstrøm Ranum f. 25.05.1963
Hanne er yngste datter af Ruth og Kjeld.
Hun er gift med Casper. De bor i Vejgaard i Aalborg.
Hanne er lærer på Tornhøjskolen i Aalborg Øst, hvor hun bl.a. er skolebibliotekar og musiklærer.

Casper er teletekniker ved TDC. I fritiden spiller han i bandet: "Trio Unplugged DK".

Hanne og Casper har tre piger: Christina, Anna Louise og Nanna
Christina Ranum Godiksen f. 02.07.1986
Christina er Hanne og Caspers ældste datter. Hun er konsulent i Norlys Energi. og i sin fritid elsker hun at udfolde sin kreativitet gennem musik, billedkunst og håndarbejde.

Christina bor i Aalborg med sine to børn, Karla og Holger.
Karla Ranum Godiksen f. 11.07.2017
Karla er Christinas ældste barn. Karla går i naturbørnehave og er en intuitiv pige med mange idéer, som hun fører ud i livet på kreativ og involverende vis. Karla interesserer sig meget for alle slags dyr — også de forhistoriske — samt for musik og dans.
Holger Ranum Godiksen f. 19.06.2019
 Holger er Christinas yngste barn. Holger går i naturbørnehave og er en impulsiv og modig lille krudtugle, som altid har fart på. Holger elsker dinosaurer, men han interesserer sig også for nulevende dyr.
Anna Louise Ranum f. 06.07.1989.
Anna Louise Ranum f. 06.07.1989 Anna Louise er Hanne og Caspers mellemste datter. Anna Louise er økonomikonsulent i Specialsektoren i Region Nordjylland. ​ 

Anna Louise bor i Aalborg med Søren, som er i lære som industriteknikker hos Dansk Maskinindustri. 

Anna Louise og Søren er forældre til Peter og Luna
Peter Juul Rasmussen f. 12.05.2018
Peter er Anna Louises ældste barn. Peter går i børnehave, hvor han elsker at mosle i puderummet. Og så elsker han biler og tog!
Luna Juul Rasmussen f. 15.03.2021
Luna er Anna Louises yngste barn. Luna gå i vuggestue, og hun elsker dyr og at læse bøger
Nanna Maria Ranum f. 20.05.1992.
Nanna er Hanne og Caspers yngste datter. Nanna er proceskonsulent i Digitalisering og Udvikling, Vesthimmerlands Kommune. I sin fritid spiller hun klaver og maler. 

Nanna bor i en lejlighed i Aalborg sammen med sin kæreste Aske. Aske er meget computerinteresseret, og ligesom Nanna er han meget musikalsk. Deres hjem bugner med forskellige musikinstrumenter, så der er altid stillet klar til en fed jam.